header (20K)
aa aa zelf wandelen     varen door Dordrecht     contact
lijn

Wandelingen met stadsgids

Dordrecht, de oudste stad van Holland. Ruim duizend monumenten bepalen de sfeer in de stad, met hoogtepunten als Grote Kerk, Hof, Groothoofdspoort, havens en intieme hofjes. Dordrecht echt leren kennen? Een stadswandeling met een gids! Jaap Bouman heeft al meer dan 1500 krantenartikelen over historisch Dordrecht geschreven en een aantal boeken over de stad gepubliceerd. Hij leidt u rond en u kunt zelf opgeven wat u wilt zien. Zeker geen stoffige, saaie slentertochten. Thema wandelingen, hofjes, havens, er is veel mogelijk. Zelf een idee? Kom er mee en we proberen het uit te werken.
Maximaal 8 - 10 personen.

Wandelen gecombineerd met culinaire workshops (chocolade, taarten, likeur). Bij kunstenaars in ateliers op bezoek? Wandelen gecombineerd met een vaartocht door de Dordtse haven? Wandelen en een bezoek aan een van de fraaie musea in de stad? Proeverijen? Er is in Dordrecht zoveel te zien en zoveel te doen.

Drankje voor ,tijdens of na de rondleiding? Of koffie met gebak (Dordtse specialiteiten). Zelfs een borrel voor, tijdens of na de rondleiding is mogelijk.

Vraag informatie.
Velden met * zijn verplicht


* Achternaam
* Voornaam
* Mevr/dhr
* Plaats
* E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht

Ter voorkoming van spam: vul hieronder het woord
WANDEL
in.


lijn
aa aa zelf wandelen     varen door Dordrecht     contact
lijn
aa aa[ Algemene voorwaarden ] [ © Copyright Jaap Bouman/DORDT.NL ]